Skip to content

Gordie Howe kom nøjagtigt som annonceret

Du ser normalt masser af hockey ‘berømtheder’ ved store begivenheder, ligesom Stanley Cup, eller en udendørs spil, eller udkastet, og for det meste, de ikke rigtig registrere.

Medmindre de er Gordie Howe, eller Wayne Gretzky, eller nogen af ​​denne statur.

Howe var anderledes. Han spurgte flere spørgsmål end jeg, omkring Newfoundland, omkring Alex Faulkner, omkring fiskeri. Vi chattede i et stykke tid ikke om fiskeri, vel at mærke, og du fik en fornemmelse Howe var så glad for at møde dig, som du var møde ham.

Wayne Gretzky, Bobby Orr og Mario Lemieux kan have været større talenter end Gordie Howe, men var der nogensinde en hockey spillers hockey spiller som Mr. Hockey? Var der nogensinde en spiller, der kombineret rå dygtighed, sejhed, holdbarhed, alsidighed og lederskab ligesom Howe? canada goose vest Sandsynligvis notNoticed den anden dag i en historie om verserende No. 1 udkast pick Auston Matthews kommer til hockey s mekka, Toronto. Du hører, at en masse og du spekulerer: denne mekka har ikke vundet en Stanley Cup i 49 år, ikke understøtter American Hockey League og understøtter ikke større junior hockey. Det lyder ikke som meget en mekka for mig

Flere og flere børn er på vej ud af provinsen for at spille hockey hvert år, og når deres uddannelse omfatter godt kendte kostskoler som St. Andrews eller Upper Canada College, de er at have ros. Men at gå væk for hockey med hockey være det primære fokus på 14 eller 15 er forvirrende, i bedste fald. Vælg et udkast, ethvert udkast, i Quebec Major Junior Hockey League, og tælle antallet af NHLers. Det lave antal er forbløffende. Lad os tage 2007, for eksempel. Atten spillere gik i første runde. Af de 18, har fem spillet i NHL. Af de fem, kun tre Simon Despres, Gabriel Bourque og Eric Gelinas er stamgæster. Femten Newfoundlanders gik i udkastet ingen blev professionel. I 2007 NHL Entry Draft, blev 211 spillere valgt 25 fra QMJHL. Brennan, Kevin Marshall, Maxime Macenauer, Alex Grant og Paul Byron har spillet i NHL. I slutningen af ​​dagen, kun virkelig, virkelig gode spille i NHL. Og hvis du er rigtig, rigtig godt, vil de finde dig. Du behøver ikke at gå på udkig efter det på 14.

Tilbage i midten af ​​70’erne blev jeg ansat med Labrador Airways i Goose Bay som Bush Pilot. En dag jeg overhørte vores Ops leder siger, at Gordie Howe var på vej til byen, og vi skulle flyve ham ind på Bert Coish s fiskeri lodge i Park Lake. Jeg begyndte straks at lobbyvirksomhed Mr. Watkins at lade mig få turen. Han sagde Sampson jeg ville give det til dig alligevel. Så alligevel, den næste dag off gik jeg, med Gordi Howe og tre eller fire personer, der rejser med ham, til Park Lake. Det indre Otter bush fly jeg fløj var så støjende, at ingen hørbare samtaler fandt sted på vores vej til Park Lake. Efter aflæsning mine passagerer og bagage, alle, herunder Howe ledes op til lodgen fra pontonflyvemaskiner dock. Men som sædvanlig havde jeg en ordning. Jeg vidste ejer lodgen Bert Coish meget godt. Jeg plejede at gøre ham et par favoriserer, så han ville lade mig fisk omkring hans lodge på bagsiden, hvor ingen kunne se mig, når jeg havde tid til at stoppe for et par flicks. Så jeg greb min fluestang og gik kystlinjen til bagsiden af ​​lejren, som var på en ø. Jeg fangede et par nice pletter og efter ca en halv time ledes tilbage til lejren. Da jeg rundede svinget på den nordlige side af øen, low og beskue der var Gordie Howe vandre langs kysten mod mig, helt af sig selv. Den Otter var bundet til pontonflyvemaskiner dock og manglede piloten. Så han sagde,http://www.canadagooseparka.top at han var spændt på, hvad jeg var op til. Jeg tror Bert fortalte ham, hvor jeg var. Nogen måde vi stoppet og chattede i cirka 15 minutter, mens han stod og beundrede min ørred. Han var med WHA på det tidspunkt. Jeg ønskede at tale om hockey, men han var mere interesseret i at tale om bush flyvende og det indre Otter jeg fløj. Så vi endte med at tale mest om bush flyvende. Han var ikke interesseret i mig fortæller ham, hvad en stor hockey spiller han var. Jeg fortalte ham, at ørreden jeg havde, som var omkring to pounds hver, ville være lokkemad for dem, han kommer til at fange længere ud i søen. Så jeg forlod vel vidende, at Ops lederen ville walking gulvet tilbage i forsendelsen kontoret gad vide hvor fanden Sampson fik side spores til denne gang. Jeg fløj tilbage til Goose Bay tænker hvor heldig jeg var at have mødt Gordie Howe en på én, alt imens ser ud til min ørred disse albuer. Da jeg kom tilbage til basen for Ops lederen mødte mig i dock og sagde Sampson, i aften du køber øl.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *