Skip to content

AutoNation strømliner F til opnåelse top sælgere

LAS VEGAS AutoNation Inc. undersøger muligheder for at strømline finans og forsikring stabe på sine butikker i et forsøg på at øge overskuddet og samtidig bevare top talent.

Selvom landets største forhandler gruppe stadig understøtter have F specialister på personale, kan det kombinere stillinger på direktør eller leder niveau.

Folk siger ikke dræbe den gyldne gås de ikke ønsker at røre ved F-afdelingen, Kevin Westfall, AutoNation senior vice president for salg,canada goose jakke tilbud fortalte F Management Technology Conference her sidste måned.

Men AutoNation er bekymret over at generere tilstrækkelig indkomst til at betale dygtige professionelle sælgere. En måde at betale folk ordentligt er at reducere vores hoved tæller, sagde Westfall. Margener, sagde han, hele tiden mindre og mindre.

Virksomheden har piloter i gang fire steder, Westfall sagde senere i et interview. Butikkerne tester disse konfigurationer:

Kombinere F med salg på direktørniveau. En direktør, der rapporterer til generelle manager fører tilsyn salg associerede virksomheder og F ledere. Butikken eliminerer F direktør.

Kombinere F med salg på lederen niveau. En leder, der rapporterer til den generelle manager er ansvarlig for salg og F og fører tilsyn salg medarbejdere. Der er ingen særskilt F manager.

AutoNation også er ved at indføre mere teknologi til processen at gøre det hurtigere, mere bekvemt og mere gennemskuelig for kunderne, siger Westfall.http://www.dcanadagooseonline.top/ I øjeblikket forhandlere AutoNation s 251 tilbyde kunderne touch screen F elektroniske menuer beskriver eftermarkedet produkter. Menuerne skåret ca. 30 minutter ud af F processen.

Hvordan kan vi ansætte kvalitet associates høje, hvor vi, som en forhandler, stadig tjene penge og skabe en god kundeoplevelse? Westfall sagde. Det er den største udfordring, vi har.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *